036529 69 63

Maak nu een eerste afspraak!

FINANCIËLE PLANNING

Wij zijn gecertificeerd financieel planner en kunnen dus onafhankelijk financieel advies geven aan bedrijven en particulieren. Wij brengen uw gehele financiële situatie in kaart en adviseren u over beslissingen op het gebied van pensioen, werk en hypotheek.

Bij Finalyse Consultancy vinden we een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk. Wij komen naar u toe en hebben het over uw doelstellingen en wensen en maken zo samen met u een begroting voor de komende jaren!

PARTICULIEREN

Gedurende uw leven verandert er een hoop op financieel gebied. Een eerste huis kopen, van baan veranderen, een gezin beginnen, pensioen en helaas ook overlijden. Samen met u stellen we een persoonlijk financieel plan op, waar we u voorbereiden op deze gebeurtenissen en ervoor zorgen dat u niet voor financiële problemen komt te staan.

BEDRIJVEN

Voor ondernemers gelden andere regels dan voor particulieren. U moet bijvoorbeeld voor uw eigen pensioenpotje en verkoopopbrengst zorgen. Als u een bedrijfspand en personeel in dienst heeft komen er weer meer verantwoordelijkheden bij. Samen met u bekijken we de opties en stellen we een financieel plan op wat past bij uw onderneming.

Wilt u ook een persoonlijk financieel plan?