036529 69 63

Neem contact op!

TRANSPARANT EN EENVOUDIG

Finalyse is opgericht in 1998 en stelt zich als doel om financiële dienstverlening transparant en eenvoudig te maken.

Finalyse is volledig onafhankelijk en heeft geen enkele binding met andere organisaties.

harry weij

CONSULTANCY

Bij korte of langdurige projecten waar u de hulp wilt inschakelen van een interim-manager, marketingspecialist of consultant, kunt u Finalyse Consultancy inhuren. Wij hebben ruime ervaring bij financiële instellingen als ABN Amro, ING, Rabobank en verschillende pensioenfondsen.

LESGEVEN

Als gecertificeerd financieel planner en pensioenadviseur geef ik ook les over financiële onderwerpen aan de bancaire sector. Denk hierbij aan een cursus over nieuwe fiscale regels, erfrecht, belastingrecht maar ook een stukje over hoe je je marketingtechnisch het beste kunt positioneren.

Om de onafhankelijkheid en deskundigheid te benadrukken is Finalyse ook lid van de:

NIMA
ffp
vofp

ONZE ACTIVITEITEN RICHTEN ZICH OP:

De particulier en ondernemer

Op basis van uw wensen maken wij uw huidige en financiële positie inzichtelijk. Alleen dan kunt u de juiste keuze maken. Uiteraard begeleiden wij u daarin.

DE FINANCIËLE DIENSTVERLENERS

Wij helpen financiële instellingen bij de ontwikkeling van begrijpelijke product(concept)en. Onze werkzaamheden liggen veelal op het raakvlak van IT, productontwikkeling, marketing en fiscaal/juridische zaken. Door onze expertise spreken wij ieders taal en zijn we in staat een verbinding te maken tussen de verschillende vakgebieden. Wij werken voor onze opdrachtgevers, maar laten de consument altijd centraal staan. Wij werken afwisselend als projectmanager maar ook voor producttechnisch-inhoudelijke zaken kunt u bij ons terecht.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn :

  • Beon Groningen
  • Achmea Zeist
  • Zodiac Nederland
  • Interpolis Tilburg
  • Rabobank
achmea
zodiac
interpolis
rabobank

TRAINING EN OPLEIDINGEN

Finalyse ontwikkelt en verzorgt daarnaast ook opleidingen op het gebied van financiële planning: zowel financiële opleidingen op het gebied van kennis maar ook trainingen op het gebied van vaardigheden.

Deze opleidingen en trainingen worden gegeven aan medewerkers van financiële dienstverleners. Daarnaast zetten wij onze marketingdeskundigheid van de financiële wereld in voor opleidingen en trainingen.

Enkele opdrachtgevers:

  • HD Opleidingen te Nieuwegein
  • NIBE te Amsterdam
  • SRM te Amsterdam
hd Opleidingen
nibe
srm

Meer weten?